Paradigma Johor: Malaysian Academy of SME and Entrepreneurship Development Edisi 13 Jan-Mei 2025 - Zainon, Saunah; Jaini, Azila (Malaysian Academy of SME and Entrepreneurship Development (MASMED), 2025)
Penerbitan PARADIGMA JOHOR Edisi 13 (Januari - Mei 2025) oleh Malaysian Academy of SME and Entrepreneurship Development (MASMED), UiTM Cawangan Johor, berfungsi mendokumentasikan pelbagai inisiatif keusahawanan yang bertujuan memupuk bakat dan penglibatan aktif pelajar. Edisi ini menyoroti program-program utama, termasuk pertandingan inovasi dalam talian The 2nd MEIE 2025 (melibatkan 294 pelajar), Lawatan Industri ke Kilang Eng’s Popcorn dan Azhar Food (mendedahkan strategi menembusi pasaran global), dan program latihan praktikal University StartUp Challenge 2025 (USC25). Inisiatif lain seperti "Glam & Glow, Duit Pun Flow" dan aktiviti alumni "Cendol JASA" turut dimuatkan, secara kolektif merumuskan usaha berterusan MASMED dalam memberikan pendedahan praktikal dan memacu budaya keusahawanan dalam kalangan pelajar universiti.