The High Achievers’ Programme - Adenan, Faizul (UiTM Sarawak, 2018)
Pada 23 hingga 24 Mac 2018, Unit Kerjaya dan Kaunseling telah mengadakan satu program yang dinamakan The High Achievers’ Programme. Program ini dikhususkan kepada pelajar-pelajar yang mendapat CGPA 3.50 dan ke atas. Seramai 30 orang pelajar telah dipilih untuk mengikuti program ini yang telah dijalankan di dalam kampus