D’Planters’ Team Building - Mahdian, Suraiya (UiTM Sarawak, 2018)
D’Planters’ Team Building telah diadakan pada 6 hingga 8 April 2018 di Pusat Akua dan Agrotek UiTM Cawangan Sarawak Kampus Mukah. Program ini merupakan program tradisi yang dijalankan setiap semester sejak tahun 2010. Program ini diwajibkan ke atas semua pelajar baru semester 1 program Diploma Pengurusan Ladang, dan dikendalikan oleh pelajar semester lima dari program yang sama. Program ini telah disertai oleh 31 orang peserta dari semester 1 dan 23 orang peserta dari semester 5. Saudara Abang Aswandi bin Abang Sawli merupakan Ketua Projek bagi mengendalikan program ini