Sekalung penghargaan tahniah & syabas - Kamaruddin, Siti Faridah; Joseph, Stefanie Natasha Rich; Robert, Cindy; Jafri, Fakhira; Jeri, Shirley Clare (Corporate Communication Unit, UiTM Mukah Campus, 2025)
Penghargaan ini ditujukan khas kepada staf UiTM Kampus Mukah yang telah berjaya mencapai kenaikan pangkat hasil daripada dedikasi, komitmen, dan kecemerlangan dalam melaksanakan tanggungjawab serta kepada staf UiTM Kampus Mukah yang mengharumkan nama universiti melalui pencapaian cemerlang dalam pelbagai pertandingan dan bidang. Pencapaian ini bukan sahaja mencerminkan kecemerlangan individu dan kumpulan, malah memperkukuh kedudukan UiTM sebagai peneraju pendidikan tinggi yang progresif dan berpandangan jauh. Pencapaian ini mencerminkan usaha berterusan dalam meningkatkan mutu perkhidmatan, integriti, serta profesionalisme warga kampus. Semoga kejayaan-kejayaan ini menjadi inspirasi kepada seluruh warga UiTM untuk terus cemerlang dalam menyumbang kepada kecemerlangan akademik dan pembangunan institusi.