Mukhayyam ‘Arabi Siri 2.0 (Kem Pemantapan Bahasa Arab) - Ghazuddin, Farhana (UiTM Sarawak, 2018)
Unit Bahasa Arab Akademi Pengajian Bahasa telah menganjurkan program Mukhayyam ‘Arabi Siri 2.0 pada 7 April 2018 di kampus Samarahan 2, UiTM Cawangan Sarawak. Program inibertujuan memperkasakan penggunaan Bahasa Arab dalam kalangan pelajar di samping menyuntik sifat kepimpinan dalam diri mereka.