Perpustakaan Tun Dr. Ismail: ketua-ketua perpustakaan dari tahun 1983-2025 - Abdullah, Mawar Noor (2025)
Perpustakaan Tun Dr. Ismail (PTDI) merupakan sebuah perpustakaan cawangan, yang biasanya merujuk kepada perpustakaan di kampus Universiti Teknologi MARA (UiTM) Cawangan Johor di Segamat. Perpustakaan ini diketuai oleh seorang Ketua Perpustakaan Cawangan atau jawatan setaraf Timbalan Ketua Pustakawan yang bertanggungjawab ke atas pengurusan dan operasi keseluruhan cawangan tersebut. Paparan menunjukkan mantan-mantan ketua terdahulu sehinggalah sekarang (2025).