Exclusive Furniture Enterprise - Mohamad, Mastura; Ibrahim, Maimun; Othamam, Mahani; Othman, Afida; Wan Kamarudin, Wan Surianti (2000)
Exclusive Furniture Enterprise (EFE), yang beroperasi di Lot 88 & 89, 15200 Kota Bharu, Kelantan, adalah perniagaan perabot yang dijalankan secara perkongsian. Perniagaan EFE diwujudkan untuk memenuhi permintaan tinggi masyarakat terhadap perabot ukir yang dihasilkan menggunakan kayu bermutu tinggi, seperti kayu cengal dan meranti bukit. Perniagaan ini mempunyai kelebihan kompetitif kerana tidak banyak pesaing yang menjual perabot ukir seumpamanya, sekali gus memberikan EFE pasaran yang luas dan potensi besar untuk terus maju.