Perusahaan Erawadee: menyelami dunia perubatan tradisional Thailand - Mat Salleh, Suzila; Hamzah, Siti Fatimah Mardiah; Burdhan, Wan Nur Nalisa; Aziz, Nurulnadwan; Mohd Zani, Amirudin; Abdullah, Sholehah; Jais, Ramizatunnisah; Nik Jaafar, Nik Fazlin Hiryati; Abdol Ghapar, Marha; Abdullah, Nasiha (Universiti Teknologi MARA, Terengganu, 2025)
Pada 30 Jun yang lalu, ahli Fakulti Pengurusan dan Perniagaan telah membuat kunjungan akademik ke Pattani dan Hatyai, Thailand. Perancangan telah dibuat untuk membuat lawatan ke beberapa tempat menarik di Pattani dan Hatyai. Lawatan tersebut bertujuan untuk memperluaskan pengetahuan kami mengenai budaya dan perusahaan tempatan. Ini termasuklah pendekatan alternatif dalam bidang kesihatan dan perubatan. Antara tempat kami kunjungi ialah Erawadee, sebuah syarikat terkenal dalam penghasilan minyak urut dan ubat tradisional herba Thailand.