Kejayaan Elon Musk dan roketnya - Mat Salleh, Suzila; Hamzah, Siti Fatimah Mardiah; Mohammed, Noor Hafiza; Ali, Noor Malinjasari; Sulong@A.Rashid, Ruzaidah; Mohamed Nor, Raslina; Mohd Noor, Hasmida (Universiti Teknologi MARA, Terengganu, 2025)
Seseorang usahawan yang berjaya dicipta dari kisah suka duka kejayaannya selama bertahun-tahun. Dari bidang industry kenderaan elektrik yang telah mencipta kejayaan yang cemerlang hinggalah ke bidang yang baru iaitu angkasa lepas. Ketua Pegawai Eksekutif Space X, Elon Musk kini melangkah ke depan dengan penglibatan dalam industri penerokaan angkasa lepas.