Peranan komunikasi dan profesionalisme dalam keusahawanan - Muhamad Tarmidi, Mahfuzah; Mat Salleh, Suzila; Ali, Noor Malinjasari; Hamzah, Siti Fatimah Mardiah; Setia, Roszainora; Mokhlas, Hasmi (Universiti Teknologi MARA, Terengganu, 2025)
Dalam sesebuah organisasi, komunikasi merupakan unsue penting dalam memastikan matalamt organisasi dapat dilaksanakan dengan jayanya. Komunikasi juga penting bagi usahawan dan mereka yang menjalankan perniagaan agar perniagaan dapat berdaya saing dan maju. Dalam konteks keusahawanan, komunikasi yang sempurna dapat menyemai nilai-nilai profesionalisme dalam organisasi.