Majlis Bacaan Yasin dan Tahlil - UiTM, Bahagian Hal Ehwal Islam (Pejabat Pemerkasaan Adiwangsa, 2025)
Masjid UiTM Shah Alam telah mengadakan bacaan yasin dan tahlil pada 22 Mei 2025. Majlis telah diadakan di Dewan Solat Utama, Masjid UiTM Shah Alam.