Majlis perpisahan ahli laksamana nektar UiTMCJ - Ali, Nurul Badriyah; Mokhtar, Nurkhairany Amyra (Universiti Teknologi MARA, Johor, 2025)
Sudah menjadi lumrah dunia, setiap yang bermula pasti akan berakhir. Setiap yang bertemu pasti akan ada masanya berpisah. Begitulah juga, ahli kelulut Laksamana Nektar UiTM Cawangan Johor yang bertukar ganti.