Program Keluarga Sakinah 2025 - UiTM, Bahagian Hal Ehwal Islam (Pejabat Pemerkasaan Adiwangsa, 2025)
Bahagian Hal Ehwal Islam, Pejabat Pemerkasaan Adiwangsa, UiTM Shah Alam telah melaksanakan program Keluarga Sakinah: Kerjaya dan Anak-Anak pada 28 April 2025bertempat di Dewan Muktamar 1, Masjid UiTM Shah Alam.