Program meraikan bakal haji UiTM Shah Alam 1446H - UiTM, Bahagian Hal Ehwal Islam (Pejabat Pemerkasaan Adiwangsa, 2025)
Bersempena dengan kehadiran musim menunaikan ibadah Haji pada tahun 1446H / 2025M, Bahagian Hal Ehwal Islam, UiTM Shah Alam telah menganjurkan Program Meraikan Bakal Haji UiTM Shah Alam 2025 pada 23 April 2025 yang bertempat di Ruang Solat Tambahan, Masjid UiTM Shah Alam.