Abang: rindu kasih… - Syed Abdullah, Sharifah Sarimah (Unit Penerbitan Dan Publisiti JSKM, 2025)
Terima kasih kerana telah menjadi abang yang terbaik dalam hidup ini, Seorang penguat semangat untuk diriku, Seorang yang sentiasa menjadi pelindung diriku, Terima kasih telah menjadi seorang pahlawan yang hebat, Kutahu abang amat menyayangi diri ini.