Seminar penghayatan Resam Uthmani - UiTM, Bahagian Hal Ehwal Islam (Pejabat Pemerkasaan Adiwangsa, 2025)
Bahagian Hal Ehwal Islam, Pejabat Pemerkasaan Adiwangsa, UiTM Shah Alam dengan kerjasama Kementerian Dalam Negeri telah mengadakan Seminar Penghayatan Resam Uthmani pada 20 Mac 2025 yang disampaikan oleh Prof. Madya Dr. Khairul Anuar Mohamad, Ahli Lajnah Tashih Al-Quran, KDN secara atas talian melalui pautan Google Meet.