Dhuha with Nisa': tadabbur Surah Ali' Imran - UiTM, Bahagian Hal Ehwal Islam (Pejabat Pemerkasaan Adiwangsa, 2025)
Bahagian Hal Ehwal Islam, Pejabat Pemerkasaan Adiwangsa, UiTM Shah Alam telah mengadakan Program Dhuha With Nisa' tentang Tafsir Wanita: Tadabur Surah Ali Imran pada 19 Mac 2025 yang disampaikan oleh Ustazah Aisyah Binti Harun menerusi pautan Google Meet.