Bersalahkan Aku? 2.0 - Jawatankuasa Perwakilan Kolej Sesi 2023/2024 (Jawatankuasa Perwakilan Kolej, 2024)
Program ini diadakan pada 18 Januari 2023 bertempat di Auditorium 2 Khalid Yusoff, UiTM Kampus Sungai Buloh. Program ini merupakan satu inisiatif yang dianjurkan bagi mengawal kesalahan dan salah laku dikalangan pelajar yang tinggal di kolej kediaman dengan menampilkan penceramah jemputan, DSP/PB Armyn Fahmy Mohd Fahmy, Timbalan Pendaftar Kanan (HEP) UiTM.