Annual General Meeting (AGM) - Jawatankuasa Perwakilan Kolej Sesi 2023/2024 (Jawatankuasa Perwakilan Kolej, 2024)
Jawatankuasa Perwakilan Kolej (JPK) Universiti Teknologi MARA (UiTM) Cawangan Selangor, Kampus Sungai Buloh & Selayang telah menjayakan program Annual General Meeting (AGM) pada 9 Januari 2023 yang bertempat di Auditorium 1 Khalid Yusoff, Fakulti Perubatan, UiTM Sungai Buloh.