Pertemuan bersama imam dan bilal tarawih 1446H - UiTM, Bahagian Hal Ehwal Islam (Pejabat Pemerkasaan Adiwangsa, 2025)
Pertemuan bersama Imam dan Bilal Tarawih 1446H telah diadakan pada 24 Februari 2025 bertempat di Bilik Mesyuarat, Bahagian Hal Ehwal Islam.