Adik-beradik ungguli Anugerah Sukan - UiTM, Korporat UiTM (Corporate Communications Department, 2016)
Khairulnizam Mohd Afendy dan adiknya Khairunneta Mohd Afendy masing-masing dari sukan perahu layar dinobat olahragawan dan olahragawati Anugerah Sukan UiTM 2015. Khairulnizam merampas kembali gelaran olahragawan UITM selepas kali terakhirmemenanginya pada 2013 dan Khairulnizam pula menewaskan olahragawati 2014, Muslifah Zulkifli daripada sukan menembak.