Inovasi bersama siswi-siswi gemilang - Abang Abdul Rahman, Dayang Hummida; Kamaruddin, Siti Faridah; Sulang, Jacquline Teresa (Corporate Communication Unit, UiTM Mukah Campus, 2025)
Dalam usaha melahirkan inovasi akademik yang dapat memupuk kreativiti dalam pembelajaran Ekonomi, kami bekerjasama mencipta board game akademik yang dinamakan EcoPoly.Go. Objektif utama penghasilan permainan ini adalah untuk menggabungkan unsur hiburan dan pendidikan.