Kejohanan Liga Sukan Untuk Semua [LISUS] 2018 peringkat negeri Sarawak - Ahing, Theresa; Abu Talip, Nur Khairunisa (UiTM Sarawak, 2018)
Kejohanan Liga Sukan Untuk Semua (LiSUS) 2018 Peringkat Negeri Sarawak adalah merupakan program tahunan yang dianjurkan oleh Jabatan Belia Dan Sukan Negeri Sarawak yang telah berlangsung pada 27-29 April 2018 dan dirasmikan oleh Menteri Muda Pelancongan, Kesenian dan Kebudayaan Negeri Sarawak, YB Datuk Lee Kim Shin bertempat di IKBN Miri, Sarawak.