Bengkel pemetaan MQF2.0 (2024) dan penetapan syarat lulus gagal kursus di UiTM Cawangan Sarawak Kampus Mukah - Abu Bakar, Nur Ain; Sulaiman, Muhamad Nasarudin; Che Harun, Arif Azizi; Ali, Azizu Soteh (Corporate Communication Unit, UiTM Mukah Campus, 2025)
Antara objektif spesifik yang ingin dicapai melalui bengkel ini termasuk memutuskan pemilihan kursus bagi pemetaan Value Based Education (VBE) dan Sustainable Consumption (SC), membuat pemetaan kerangka MQF2.0 (2024) kepada Course Learning Outcome kursus di bawah PU, dan melaksanakan perubahan dalam sistem AIMS bagi penetapan syarat lulus gagal kursus.