Kunjungan Timbalan Rektor Hal Ehwal Pelajar UiTM Cawangan Sarawak ke UiTM Kampus Mukah - Adenan, Faizul (UiTM Sarawak, 2018)
Pada 28 mac 2018, Profesor Madya Wan Akil Tuanku Abdullah, Timbalan Rector Hal Ehwal Pelajar UiTM Cawangan Sarawak telah membuat kunjungan ke Kampus Mukah.