Konsert ‘Voices of Faculty’ 2018 - Othman, Muhammad Fikri (UiTM Sarawak, 2018)
Unit Kebudayaan Bahagian Hal Ehwal Pelajar telah menganjurkan program Voices of Faculty pada 25 Mac 2018 hingga 18 April 2018 bertempat di Pusat Pelajar Kampus Samarahan dan Samarahan 2 UiTM Cawangan Sarawak, la mendapat kerjasama dari Majlis Perwakilan Pelajar (MPP), Grup Penggiat Budaya Kampus (GPBK) dan Jawatankuasa Perwakilan Non-Resident (JPNR). Program ini bertujuan mengetengahkan bakat pelajar untuk mewakili universiti dalam bidang nyanyian.