UiTM juara futsal - UiTM, Korporat UiTM (Corporate Communications Department, 2016)
Pasukan Teknologi MARA (UiTM) membuktikan kehebatan apabila muncul juara kategori lelaki Kejohanan Futsal Institusi Pengajian Tinggi (IPT) Grand Finale Piala Menteri Pendidikan 2015 selepas menewaskan Universiti Islam Antarabangsa Malaysia (UIAM) 2-0 di Dewan Kompleks Sukan UIAM Kampus Kuantan, baru-baru ini. Beraksi di gelanggang sendiri ternyata gagal dimanfaatkan tuan rumah apabila dijinakkan UiTM di bawah kendalian jurulatih, Muhammad Syaifullah Norhizan yang seolah-olah begitu mengimpikan kejuaraan selepas gagal melakukannya pada dua sirkit sebelum ini.