Sesi libat urus Ahli Jawatankuasa Eksekutif Negeri (JKEN) bersama warga UiTM Cawangan Sarawak Kampus Mukah - Punai, Nuranissa Mercy; Mohd Samsi, Mohd Shafik; Kamaruddin, Siti Faridah (Corporate Communication Unit, UiTM Mukah Campus, 2025)
Sesi libat urus Ahli Jawatankuasa Eksekutif Negeri (JKEN) bersama warga UiTM Cawangan Sarawak Kampus Mukah telah diadakan pada 29 April 2025 bertempat di Dewan Kuliah Tellian, dan telah dihadiri oleh semua staf pentadbiran dan akademik UiTM Kampus Mukah. Majlis dimulakan dengan ucapan alu-aluan oleh Penolong Rektor UiTM Cawangan Sarawak Kampus Mukah, Dr. Abdul Jabbar Abdullah dan diikuti dengan penyampaian amanat dari Rektor UiTM Cawangan Sarawak, Profesor Dr. Firdaus Abdullah. Dalam amanat yang disampaikan, beliau memuji pencapaian warga UiTM Cawangan Sarawak Kampus Mukah terutamanya dalam bidang penyelidiakan, penerbitan, penyertaan dan pertandingan inovasi serta penglibatan secara aktif bersama pelbagai industri dan komuniti setempat.