Tiga penuntut UiTM cipta sejarah di London - UiTM, Korporat UiTM (Corporate Communications Department, 2016)
Shah Alam: Tiga penuntut Universiti Teknologi Mara (UiTM) mencipta sejarah apabila mengharumkan nama negara apabila memenangi Cabaran Rekaan Antarabangsa Latitudes 2016 anjuran University of Westminster, London. Tiga penuntut terbabit diketuai Mohamad Syaifuladli Mohamad Zaki, 26; Ahmad Azlan Abdul Aziz, 28, dan Nur dalam tahun pertama program Ijazah Sarjana Seni Bina. Pasukan itu menjadikan rekaan mereka yang dinamakan 'Green Intervention' sebagai taruhan bagi menewaskan 59 pasukan lain dari seluruh dunia.