SEHebat Ideathon: sparking solutions for social change through enterprise - Sa’ait, Noraini; Punding, Azlan Yusof; Enchang, Francesca (Corporate Communication Unit, UiTM Mukah Campus, 2025)
Sarawak Digital Economy Corporation Berhad (SDEC) dengan kerjasama Unit MASMED, UiTM Cawangan Sarawak Kampus Mukah dengan jayanya telah mengadakan program “SEHebat Ideathon” dengan slogan Sparking Solutions for Social Change Through Enterprise. Program ini telah dilaksanakan pada 9 Mei 2025, bertempat di Bilik Seminar Takan Pesayah, UiTM Cawangan Sarawak Kampus Mukah. Program ini menyasarkan para pelajar UiTM Cawangan Sarawak Kampus Mukah, terutamanya yang mengambil subjek subjek Fundamentals of Entrepreneurship (ENT300).