Kunjungan hormat MASMED UiTM Cawangan Sarawak Kampus Mukah ke Mukah Digital Innovation Hub - Sa’ait, Noraini; Punding, Azlan Yusof (Corporate Communication Unit, UiTM Mukah Campus, 2025)
Antara agenda perbincangan adalah berkenaan pengisian slot perkongsian bagi mencapai objektif program iaitu membuat perkongsian ilmu bersama para pelajar dan memberi pendedahan tentang cara memulakan perniagaan. Kunjungan ini telah disantuni oleh Encik Alexander bin Frederick Diglin dan Puan Syamsiah binti Hamdin.