Malaysia International Design Expo & Awards, Asian Youth Innovation Awards & Expo (MTE) - Adenan, Faizul (UiTM Sarawak, 2018)
Pada 23 hingga 25 Februari 2018, di PWTC, Kuala Lumpur telah berlangsung Invention & Innovation Awards, Malaysia International Design Expo & Awards, Asian Youth Innovation Awards & Expo (MTE). Unit Sumber Manusia Negeri Sarawak telah membentang produk inovasi Sarawak Civil Service Employee Excellenceprogramme (SCS-EEP) pada kali ini. Salah seorang Pembina Modul tersebut iaitu Encik Faizul bin Adenan yang merupakan Pegawai Psikologi Kampus Mukah, telah dijemput hadir sebagai pembentang ke pertandingan inovasi tersebut. Modul ini telah mendapat Silver Medal dalam Counselling Research & Innovation Sarawak Civil Service Employee Excellence programme (SCS-EEP). Selain Encik Faizul turut serta adalah Pegawai Psikologi Kanan Puan Shafiza Bt Salleh dari Kampus Samarahan serta beberapa pegawai da pelbagai jabatan dan institusi pendidikan di seluruh Sarawak.