Modul Kepimpinan IKON (MKI) - Sulaiman, Muhamad Nasarudin; Ariffin, Muhammad Shahimi (Corporate Communication Unit, UiTM Mukah Campus, 2025)
Program ini merupakan inisiatif dalam usaha membentuk jati diri serta nilai-nilai kepimpinan dalam kalangan pelajar diploma. Seramai 22 pelajar yang terdiri daripada ahli majlis tertinggi dan exco daripada pelbagai persatuan, kelab dan program diploma telah dipilih oleh penasihat kelab masingmasing untuk menyertai modul intensif ini. Pengisian program memfokuskan kepada pembangunan ciri-ciri pemimpin berkarisma, kebolehan menyelesaikan konflik serta pemikiran strategik dalam mendepani cabaran semasa.