AGM PEWANI induk dan lawatan sosial ahli jawatankuasa PEWANI - Bujang, Azlina; Putit, Napsiah (UiTM Sarawak, 2018)
Mesyuarat Agung PEWANI Induk telah diadakan pada pagi Jumaat (20 April 2018) di dewan Kolej Mawar Universiti Teknologi MARA Shah Alam. Para peserta seterusnya menghadiri Hi-Tea Tahunan di Hotel De Palma Shah Alam. Majlis telah dirasmikan oleh Puan Azida binti Azmi, Pendaftar UiTM yang mewakili Penasihat PEWANI Naib Canselor UiTM, Profesor Emeritus Dato’ Dr. Hassan Said dan Yang Dipertua PEWANI, Datin Che Norhayati Salleh