Tahniah para pensyarah UiTM Cawangan Sarawak! - Abdul Khalid, Abdul Hafiz (UiTM Sarawak, 2018)
Mohd Faizol Bin Haini, Christina Pindah, wan Juliana Emeih & Patricia Pawa Pitil yang telah bejaya merangkul pingat emas of Asia Innovation Show 2018 di Gurney Paragon Mall, Pulau Pinang pada 27-28 April 2018