Ziarah mahabbah - Yeo Jiin Yih, Jacinta (UiTM Sarawak, 2018)
Pada 16 Januari 2018, Rektor UiTM Cawangan Sarawak, YBhg. Profesor Dato Dr. Jamil Haji Hamali telah meluangkan masa untuk melawat mantan Pengurus Asrama Kanan UiTM Cawangan Sarawak, Encik Mohd. Rosdi Ab Rahman di kediaman beliau. Ziarah mahabbah ini bertujuan bertanya khabar beliau di samping mengeratkan hubungan antara satu sama lain. Warga Universiti sentiasa mengharapkan kesembuhan buat Encik Mohd Rosdi.