Majlis tahlil - Yeo Jiin Yih, Jacinta (UiTM Sarawak, 2018)
Rector UiTM Cawangan Sarawak, YBhg. Profesor Dato’ Dr. Jamil Haji Hamali hadir di majlis tahlil Allahyarham Tuan Haji Wan Sufian Bin Tuanku Hj Sulong, ayahanda kepada pemandu Wan Iskandar pada 13 Mac 2018