Majlis jelajah pendidikan jom sambung belajar 30 april 2018 - Yeo Jiin Yih, Jacinta (UiTM Sarawak, 2018)
YB Dato’ Sri Hj. Fadillah Yusof di Dewan Hikmah, petrajaya merasmikan Majlis Jelajah Pendidikan Jom Sambung Belajar. Turut hadir Adalah Profesor Emeritus tan Sri dato’ Sri Ir Sir Sahol Hamid, Dato Aizuddin, Dato’ Lawrence dan YBhg. Profesor Dato’ Jamil Hamali, Rector UiTM Sarawak