MoU UiTM Cawangan Sarawak bersama TM dan Ennova - Amir Abdullah, Ardiana Mazwa Raudah (UiTM Sarawak, 2018)
Pada 12 April 2018, Universiti Teknologi MARA (UiTM) Sarawak telah menandatangani memorandum persefahaman (MoU) bersama Ennova Sdn. Bhd. dan Telekom Malaysia (TM) Bhd. di Big Data Lab (Makmal Dataraya), UiTM Cawangan Sarawak, Kampus Samarahan 2.