Pesta Konvokesyen (PESKO) UiTM Cawangan Sarawak kali ke-88 - Amir Abdullah, Ardiana Mazwa Raudah (UiTM Sarawak, 2018)
Pesta konvokesyen (PESKO) telah berlangsung pada 16 hingga 18 April 2018 bersempena istiadat Konvokesyen UiTM kali ke-88. Antara aktiviti yang telah diadakan ialah monster night run, blockbuster nite,malam kebudayaan, the mortuary ghost house, pameran dan lukisan karikatur, liga penalti konvokesyen, dan karaoke terbuka