Bengkel penulisan PSSR tahun 2024 Pusat Pengajian dan Pengurusan Perniagaan, Universiti Teknologi MARA (UiTM) Cawangan Sarawak Kampus Mukah - Mohd Shafie, Siti Nur Atiqah; Abu Bakar, Nur Ain; Enchang, Francesca; Anuar, Amira Hazwani (Corporate Communication Unit, UiTM Mukah Campus, 2025)
Bengkel ini bertujuan untuk memberi penerangan dan taklimat kepada penulis, penyedia dan pemilik dokumen berkaitan untuk tujuan penulisan PSRR bagi tahun 2024 untuk program akademik di bawah seliaan UiTM Cawangan Sarawak Kampus Mukah. Objektif lain termasuklah menyiapkan penulisan PSRR bagi setiap program, melakukan pemurnian dan penstrukturan penulisan yang seragam, serta menjalankan semakan penulisan dan bukti yang berkaitan.