Bengkel pemantapan akademik FIN358: tips menjawab kertas soalan peperiksaan akhir - Nyandang, Joycelyne; Pakasa, Umi Insyirah; Abu Bakar, Nur Ain; Punding, Azlan Yusof; Mejri, Norazimah (Corporate Communication Unit, UiTM Mukah Campus, 2025)
Tujuan bengkel FIN358 diadakan Adalah untuk memberi pendedahan kepada para pelajar dalam memantapkan Kemahiran akademik bagi kod FIN358. Selain itu, bengkel ini juga membantu mengurangkan peratusan kegagalan peperiksaan akhir bagi kod kursus FIN358 dan mempersiapkan para pelajar dengan teknik menjawab soalan peperiksaan akhir bagi kod kursus ini. Terdapat tiga orang pensyarah yang bertugas sebagai fasilitator dan bengkel ini telah dibahagikan kepada dua sesi ceramah.