Webinar akademik FIN 358: technical and fundamental analysis - Pakasa, Umi Insyirah; Nyandang, Joycelyne; Abu Bakar, Nur Ain; Mejri, Norazimah; Punding, Azlan Yusof (Corporate Communication Unit, UiTM Mukah Campus, 2025)
Tujuan penganjuran webinar ini adalah untuk memberi pendedahan kepada para pelajar berkenaan transaksi saham dan analisis saham di Bursa Malaysia, menyampaikan maklumat serta penerangan tentang Fundamental dan Technical Analysis, membantu pelajar dalam pemilihan kes bagi kajian kerja kursus, mengaplikasikan ilmu, teknik dan kefahaman terhadap transaksi pelaburan serta memberi tunjuk ajar berkaitan teknik asas dalam analisis pelaburan dan pelaporan berdasarkan prestasi kewangan syarikat.