“LFN (1); Membayangkan Pemandangan 1”, 2022 - Hadi, Hamidi (Unit Penerbitan UiTM Perak, 2023)
Karya ini dihasilkan dilokasi aku kunjungi Padang Rengas, Ulu Kongsor, Perak. Kesempatan waktu yang sedikit, terhalang dengan kesibukan tugasan harian yang memenatkan yang menegangkan Urat Saraf, Fikiran dan Rasa Otot-Otot Tengkuk menjadi Tegang Cekang!