Aram Mansang Anak Borneo: kembara D'Bankers - Sarawak Pay pemacu transformasi digital komuniti - Mejri, Norazimah; Persatuan D’Bankers, UiTM Mukah (Corporate Communication Unit, UiTM Mukah Campus, 2025)
Fokus utama program ini adalah perkongsian penggunaan aplikasi e-dompet Sarawak Pay. Latihan intensif telah diberikan bagi meningkatkan kesedaran dan kemahiran menggunakan sistem pembayaran tanpa tunai, selaras dengan aspirasi Sarawak ke arah ekonomi digital di peringkat akar umbi.