Babah: menghargai pengorbanan seorang ayah di movie night D'Bankers - Mejri, Norazimah; Persatuan D’Bankers, UiTM Mukah (Corporate Communication Unit, UiTM Mukah Campus, 2025)
Objektif utama program ini adalah untuk memberi ruang kepada para pelajar untuk bersantai dan berhibur sambil mengeratkan hubungan sesame pelajar. Acara ini juga memberi peluang kepada pelajar untuk melepaskan tekanan daripada beban akademik dan menikmati masa berkualiti dalam suasana santai.