Family day D'Bankers: aktiviti seru, semangat bersatu - Mejri, Norazimah; Persatuan D’Bankers, UiTM Mukah (Corporate Communication Unit, UiTM Mukah Campus, 2025)
Objektif utama penganjuran Family Day D’Bankers adalah untuk mengeratkan hubungan sesame ahli persatuan, mengukuhkan semangat kerjasama, serta membina kenangan manis dalam kalangan para pelajar dan pensyarah. Dalam suasana yang lebih santai dan mesra, para peserta diberikan peluang untuk berinteraksi, bekerjasama, dan berseronok dengan satu sama lain dalam aktiviti yang menarik sepanjang hari.