Dari fakulti ke pantai: bonding day D'Bankers mencipta memori, membina kerjasama - Mejri, Norazimah; Persatuan D’Bankers, UiTM Mukah (Corporate Communication Unit, UiTM Mukah Campus, 2025)
Pelbagai aktiviti telah dijalankan sepanjang program yang direka khusus untuk membina kerjasama dan memperkukuh hubungan antara peserta. Aktiviti dimulakan dengan sesi taklimat ringkas dan pembahagian kumpulan, diikuti dengan pelbagai permainan berkumpulan seperti “Selamatkan Diri”, “Kereta Api Bersambung”, dan sukaneka santai. Aktiviti-aktiviti ini bukan sahaja mencetuskan kegembiraan dan gelak ketawa, malah menguji kreativiti, komunikasi, serta strategi berkumpulan dalam suasana yang santai dan menyeronokkan.