Transkrip temubual bersama Encik Mohd. Noor bin Abdullah mengenai pengalaman dan sumbangan beliau dalam bidang pendidikan - Che Harun, Nik Nur Hafizah; Mohd Zain, Masayu (2014)
Transkrip ini mengandungi rakaman temu bual bersama Encik Mohd. Noor bin Abdullah yang telah dijalankan pada tanggal 28 Mei 2014, jam 10:30 pagi, bertempat di Pejabat Pendidikan Daerah Segamat yang beralamat di JKR 1884, Jalan Aji, 85000 Segamat, Johor. Encik Mohd. Noor merupakan Pegawai Perkhidmatan Pendidikan Siswazah dan kini menjawat jawatan sebagai Guru Cemerlang Bahasa Melayu. Encik Mohd. Noor memulakan kerjaya sebagai guru pada tahun 1975 sehingga kini, dan mempunyai banyak pengalaman dalam bidang kurikulum mahupun kokurikulum di sekolah. Dengan segala usaha dan jasa beliau dalam bidang perguruan, Encik Mohd. Noor telah meraih pelbagai anugerah, dan salah satunya ialah Pengurniaan Pingat Ibrahim Sultan (PIS) pada tahun 2013.