'Hingga ke Jannah II', 2019 - Tahir, Azian (Unit Penerbitan UiTM Perak, 2022)
'Hingga ke Jannah II' merupakan kesinambungan dari karya 'Hingga ke Jannah' yang dipamerkan di pameran mini print di galeri 'Segaris' pada tahun 2019, karya ini mengambarkan hasrat setiap wanita yang mendirikan rumah tangga untuk hubungan perkahwinan mereka berkekalan hingga ke syurga. Jika dilihat dari statistik perkahwinan masa kini di Malaysia kes-kes penceraian terutama dikalangan pasangan muda amat membimbangkan hal ini dikatakan akibat dari berbagai faktor yang tidak dapat dielakan. Sesungguhnya dalam Islam rezeki, jodoh, ajal dan maut itu di tangan TUHAN, berpisah dengan apa cara pun hanyalah satu asbab yang tidak dapat di elak kan. Maka betullah doa orang tua-tua dahulu apabila mendengar berita majlis perkahwinan dengan jawapan "Moga berbahagia hingga ke anak cucu dan syurga" kerana tidak semua akan bernasib baik yang jodohnya berpanjangan hingga ke anak cucu untuk tua bersama.